• Első lépés az újjászervezésben

  Kedves Tagság!

  A május 14-i ülésen a várakozásokat felülmúlva igen nagy számban jelentek meg a budakalászi Duna-parton érdekeltek, amely során már a legelső lépés előtt lehetőségünk volt megismerni egymást, az Egyesület jelenlegi helyzetét és korábbi szervezési nehézségeit, megújult működési koncepcióit és előzetes célkitűzéseit is. Mint ahogyan az ülésen is elhangzott, az első lépés egy átfogó Közgyűlés megszervezése annak érdekében, hogy helyreállítsuk az Egyesület működését és kialakítsuk az álláspontokat egyes konkrét ügyekben. Mindezzel párhuzamosan megkezdtük a projektcsoportok kialakítását is, amelyek egy-egy kijelölt területen segítik az egyesület célkitűzéseinek megvalósítását. Az említett Közgyűlés várhatóan június első felében, a budakalászi Duna-parton kerül megrendezésre, a végleges információkkal és a részletekkel kapcsolatban a Tagság megfelelő tájékoztatást fog kapni. 

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület
  Részletek
 • Nincs többé tagdíj

  Kedves Érdeklődők!

  Az Egyesület a kötelező tagdíjat megszüntette, a későbbiekben önkéntes hozzájárulásokból tudja fedezni a működési, illetve a projektek megvalósításához szükséges költségeket. Célunk az, hogy egy valóban közösségi alapokon nyugvó működést valósítsunk meg. A célokat az Egyesület tagjai közösen határozzák meg, a projektek megvalósításához szükséges erőforrásokat a tagság és a vezetőség közösen állítják elő.

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Részletek
 • Várjuk a jelentkezéseket a projektcsoportokba

  Kedves Érdeklődők!

  Megkezdődött a projektcsoportok kialakítása, amelyek egy-egy kijelölt területen segítik az egyesület célkitűzéseinek megvalósítását. A projekteket és az elérésükhöz szükséges eszközöket az Egyesület tagjai közösen határozzák meg, a célok megvalósításához szükséges munka terheit is közösen viseljük. Éppen ezért, amennyiben szívesen segítené az egyesület munkáját egy meghatározott területen, kérem jelentkezzen a munkacsoportok egyikébe. A jelentkezés semmilyen kötelezettséget nem von maga után, mindössze segít felmérni, hogy milyen erőforrások állnak rendelkezésünkre.

  A jelentkezési lap: forms.gle/q18SNFWP7kQqHx8L6

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Részletek
 • Facebook csoport a Tagság számára

  Kedves Érdeklődők!

  Már a Facebookon is elérhető egy csoport kifejezetten a Tagság számára. A csoport a következő linken érhető el: facebook.com/groups/1098208287333015

  Tekintettel arra, hogy nem mindenki rendelkezik Facebook felhasználói fiókkal, az Egyesület elsődleges csatornája az e-mailes levelezőlista, ezt kiegészítve a kötetlenebb és közvetlenebb kommunikáció érdekében működtetjük a Facebook-csoportot.

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Részletek
 • Újraindul a Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Kedves Érdeklődők!

  Az egyesület az elmúlt időszakban számtalan szervezési és vezetési nehézséggel szembesült, működése gyakorlatilag ellehetetlenült, amelynek következtében az alapvető funkcióját és legfontosabb feladatát – a helyiek érdekképviseletét és védelmét – sem volt képes ellátni. Mivel a budakalászi Duna-part lakosai és ingatlantulajdonosai valódi érdekközösséget alkotnak és több alkalommal is páratlan összefogást tanúsítottak, az egyesület egykori vezetősége felkérte Hadászi Szabolcsot az egyesület újjászervezésére, struktúrájának átalakítására és átfogó vezetésére.

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Részletek
 • Az oldal frissítés alatt áll

  Kedves Érdeklődők!

  Az oldal jelenleg frissítés alatt áll, a tartalom akualizálása folyamatos. Bízunk benne, hogy mihamarabb egy naprakész honlappal találkozhatnak és valódi segítséget fog nyújtani a tájékozódásban az egyesület céljaival és projektjeivel kapcsolatban!

  Üdvözlettel,
  Budakalászi Duna-partért Egyesület

  Részletek