Projektcsoportok kialakítása

Kedves Tagság!

Annak érdekében, hogy a közös célok megvalósításán hatékonyan dolgozhassunk, újra megnyílik a jelentkezés az egyesületi projektcsoportokba, amelyek egy-egy meghatározott területen segítik az egyesület tevékenységét. Amennyiben szívesen hozzájárulnának az egyesület munkájához egy bizonyos területen, az alábbi űrlapon keresztül várjuk jelentkezéseiket. A jelentkezés mellett lehetőség van arra is, hogy megfogalmazzák a csoportok elsődleges célkitűzéseit:
https://forms.gle/73cmPv6XYL5pfgZt7

A jelenlegi projektcsoportok természetesen nem kizárólagosak, az egyesület rendelkezésére álló emberi erőforrás, illetve az aktuális események függvényében bővíthetők és módosíthatók. Az űrlapon megjelölt projektcsoportok a Tagság számára legfontosabb területek köré szerveződnek. A jelentkezési lap kitöltésével egyidőben a legfontosabbnak vélt területeket is meg lehet jelölni, így a jelenlegi 77 érvényes kitöltés alapján a következő eredményeket láthatjuk:

79,2% - HÉSZ módosítás, belterületbe vonás, közművesítés
68,8% - Természet- és környezetvédelem
64,9% - Forgalomkorlátozás és forgalomterelés
42,9% - Közösségépítés és programszervezés
40,3% - Vízi közlekedés, vízi sportok és tevékenységek

Korábbi visszajelzések alapján némileg módosultak a projektcsoportok megnevezései, azonban a fenti űrlapon így is a három legfontosabbnak vélt területtel találkozhatnak, kiegészítve a filmstúdió kérdésével. Kérem Önöket, hogy amennyiben korábban már jelentkeztek, ismét töltsék ki az űrlapot!

Üdvözlettel,
Budakalászi Duna-partért Egyesület

Kommentek

A hozzászólások megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!