Fontos információk az Egyesület további működéséről

Kedves Tagság!

Az Egyesület további működésében mérföldkőnek számító Közgyűlésre június 21-én, 17 órakor kerül sor a budakalászi Duna-parton. Ennek részleteiről, a napirendi pontokról, a szavazásra bocsátott kérdésekről és a Közgyűlés menetéről hamarosan tájékoztatjuk a Tagságot, az időpontot azonban már most jegyezzék fel!

A hét elején egy előzetes megbeszélést tartottunk az Elnökségi jelentkezőkkel az Egyesület szervezéséről és vezetéséről, az általános működési elvéről, a felmerült kérdésekről, illetve az Elnökség szerepéről. A teljes átláthatóság érdekében a Tagság számára elérhetővé tettem a korábbi és a jelenleg hatályos Alapszabályt, illetve a megbeszélés után írt levelemet, ami operatív és stratégiai szinten is betekintést nyújt az Egyesület új működési koncepciójába. Elnökként egy olyan szervezeti struktúrát alkottam meg, ami valóban a közösségi érdekeket szolgálja, elkerülve az egyéni és kiscsoportos érdekek mentén való szerveződést. Ezzel párhuzamosan azonban - néhány határozott egyéni elképzelés és érdek sérülésével - egyre több szándékos félrevezetés és viszályszítás üti fel a fejét a budakalászi Duna-parton az Egyesület jövőjével és személyemmel kapcsolatban. A konfliktust szándékosan gerjesztő híresztelések egyik pillére az Egyesület korábbi elnöke, Gurzó Tímea és köztem lévő vélt konfliktus, azonban ezúton is nagy örömmel tájékoztatom a Tagságot, hogy Tímea már a legelső perctől támogatta az elnökké válásomat mind az adminisztráció, mind pedig a személyes tapasztalatok és tanácsok szintjén, amelyet ezúton is őszintén köszönök neki. A félrevezető próbálkozásokkal kapcsolatban mindössze arra kérem a Tagságot, hogy a tájékozódás során elsősorban valós információkra támaszkodjanak.

Továbbá, a megújult jelentkezési lapnak, a többszöri szórólapozásnak és elektronikus megkereséseknek köszönhetően örömmel mondhatom, hogy jó ütemben halad az Egyesület Tagságának aktualizálása, amely jelenleg közel 50 főből áll. Kérem a Tagságot, hogy továbbra is biztassák a helyi érdekeltséggel rendelkező ismerőseit a jelentkezésre, hogy senki se maradjon ki a döntéshozatalból, ugyanis szavazati joggal csak az élhet a Közgyűlésen, aki a Tagság része!

Részvételükre és észrevételeitre feltétlen számítunk!

Üdvözlettel,
Budakalászi Duna-partért Egyesület

Kommentek

A hozzászólások megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!