Félrevezető információk a filmstúdióval kapcsolatban

Kedves Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több tévesen interpretált, kontextusból kiragadott és tudatosan vagy véletlenül elferdített információ is napvilágot látott a budakalászi Duna-parton a filmstúdió kapcsán, ami a megfelelő lakossági tájékozódást egyértelműen hátráltatja. 

A megfelelő információk terjedésének elősegítésére még a lakossági fórum előtt elkészül egy részletes tájékoztató anyag a beruházás kapcsán, ami naprakész információkkal szolgál a budakalásziak számára és amit mindenki postaládájába eljuttatnak. Tekintettel arra, hogy a budakalászi Duna-part közvetlenül érintett a kérdésben, kérésemnek megfelelően az elkészült nyomtatványok legelső csomagját személyesen vehetem majd át és kiosztásukat azonnal meg is kezdem, így a Budakalászi Duna-partért Egyesület jóvoltából a városban mindenki előtt, első kézből és elsőként a budakalászi Duna-partiakhoz fog eljutni a hiteles és naprakész ismertető anyag, ezáltal is megakadályozva a megfelelő lakossági tájékoztatást egyértelműen ellehetetlenítő dezinformációs próbálkozásokat.

Addig is kérem a budakalászi Duna-partiakat, hogy a tájékozódás során mindig győződjenek meg az adott információ hitelességéről és eredetiségéről, ezáltal is egy racionális mederbe terelve a párbeszédet és a véleményalkotást. Közös érdekünk, hogy valós információk alapján mérlegelhessünk!

Üdvözlettel,
Budakalászi Duna-partért Egyesület

Kommentek

A hozzászólások megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!