Ez történt a közgyűlésen

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Készítettünk egy összefoglalót, azon tagjainknak, akik nem tudtak részt venni februári közgyűlésünkön. A részletes jegyzőkönyv hamarosan elérhető lesz a honlapon, addig is a lényeg röviden.

Ezúton értesítelek benneteket, hogy 2013. február 21-én megtartottuk az éves rendes közgyűlésünket, melyen az alábbi napirendi pontok kerültek megtárgyalásra:

1./ pénzügyi beszámoló

2./ beszámoló a 2012-es évről

3./ vezetőség megválasztás

4./a 2013. évi tagdíj mértékének meghatározása

5./ a 2013-ban megvalósítandó egyesületi célok kijelölése

A jelenlévők egyhangúan elfogadták a pénzügyi, valamint a 2012. évről a beszámolót. A 2012 végén alakult vezetőséget újra megválasztották az alábbi tagokkal:

Braun Péter, elnök

Pártai Lucia, elnökhelyettes

Bencsics Árpád

Német István

Stark Ervin

Ezt követően Máthé István, területünk frissen megválasztott önkormányzati képviselője tartott rövid beszámolót az önkormányzat lehetőségeiről, a Duna-partot érintő terveiről.

A következő napirendi pont szerint közösen kitűztük a 2013. évben megvalósíthatónak tartott céljainkat. Ezek közül ötöt tartott a jelenlévők többsége kivitelezhetőnek, melyek a következők:

1./ Ivóvíz bevezetése a még be nem kötött területeken

2./ HÉSZ módosítás, építési engedélyek

3./ Busz járat közelebb hozása

4./ Zöldhulladék kezelése

5./ Utjaink állapotának javítása

Ezen kívül két olyan célt a hosszú távú terveink közé soroltunk, amit ebben az évben nem kezdünk el, viszont napirenden tartjuk őket: árvízvédelem és belterületbe vonás kérdése.

A fent említett öt cél megvalósítása érdekében öt mini projektet hoztunk létre, melynek megvalósítása érdekében, kivitelezésére a jelenlévő tagságból önként jelentkezett 3-4 fő. Így mindegyik csoport önállóan nekikezdhet a célok megvalósításának és arról, időről-időre beszámolunk nektek a honlapon keresztül, így figyelemmel kísérhetitek a projektek munkáját, ill. hogy éppen hol tartanak a célok megvalósításában. Ha valaki kedvet érez magában, és szeretne részt venni a munkában, úgy nyitva áll a lehetőség, hogy csatlakozzon bármelyik csoporthoz, mindenkit biztatnák erre. A projektekben részt vevők időnként összeülnek, kidolgozzák a követendő stratégiát és lépéseket. Ezek az ülések nyilvánosak, bárki részt vehet rajtuk, ötletekkel vagy egyéb közreműködéssel. A projektek és tagjaik elérhetőek honlapunkon keresztül, itt értesülhettek a következő találkozóról is.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a megtartott közgyűlés jó hangulatban telt, nyoma sem volt a múltkori találkozónkon tapasztalt vádaskodásoknak, számonkéréseknek és egymás piszkálásának. Végig baráti és együttműködő volt a hangulat, ahogy ennek egy normális, egymást segítő közösségben lennie kell.

Külön köszönetet érdemel a jelenlévő tagság aktív részvétele a projekt munkák felvállalásában.

Mindenkinek jó egészséget kívánva, baráti üdvözlettel:

Budakalászi Duna-partért Egyesület vezetősége

 

Kommentek

A hozzászólások megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!