Egyesületi kérdések a filmstúdióról

Kedves Érdeklődők!

Az elmúlt időszakban a hivatalos tájékoztatás mellett számos egyéb forrásból származó információ is a felszínre került a beruházás kapcsán és a tényként kezelt állítások a legtöbb esetben ellentmondanak egymásnak. A hivatalos tájékoztatás és az egyéb hírek között viszonylag kevés az átfedés és az adatok megbízhatóságát mindkét oldalon többen megkérdőjelezték. Ebből kifolyólag minden bizonnyal számos kérdés felmerült a Duna-partiakban a beruházás kapcsán, amelyre megbízható és hivatalos választ szeretnének kapni.

Ennek megfelelően a filmstúdióval kapcsolatos vélemények rendszerezésére szolgáló kérdőív mellett egy újabb űrlap segítségével lehetőségünk van a legfontosabb kérdéseket feltenni a beruházás kapcsán. A beérkezett kérdések alapján az Egyesület elnökségi jelentkezőivel közösen összeállítunk egy átfogó kérdéscsomagot, amelyet hivatalos úton is továbbítunk a megfelelő platformokon keresztül. Kérek mindenkit, hogy a kitöltés során törekedjenek a rövid és lényegre törő megfogalmazásra!

Tekintettel arra, hogy az Egyesület kizárólag a Tagságát jogosult képviselni, a Tagságon kívülről érkező válaszokat az Egyesület szempontjából nem tudjuk figyelembe venni. Kérem a Duna-partiakat, hogy jelentkezzenek a Budakalászi Duna-partért Egyesületbe és az űrlap kitöltésével járuljanak hozzá az egyesület egységes kérdéseinek megfogalmazásához!

Jelentkezés az Egyesületbe:
https://forms.gle/3kzgSppN9w5XP4BM9

A kérdőív:
https://forms.gle/pR6nKFEWKgBbuykU7

Az Egyesület honlapja:
https://www.bkdunapartert.hu/

Határidő: június 6. 20:00

A hivatalos tájékoztató és néhány látványterv elérhető az alábbi linken:
https://www.budakalasz.hu/lakossagi-tajekoztatas-a-metro.../

A teljes körű tájékoztatás érdekében kértük és jelenleg is várjuk az elérhető látványtervek mellett a gátról, illetve annak több pontjáról készített felvételeket, hogy a Duna felől nézve is láthassuk a tényleges koncepciót. Bízom benne, hogy segítségükkel és együttműködésükkel egy egységgé válhat Egyesület és mindenki számára megfelelő mennyiségű és minőségű információkhoz juthatunk a projekt kapcsán!

Üdvözlettel,
Budakalászi Duna-partért Egyesület

Kommentek

A hozzászólások megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!