Hasznos dolgok

Köszöntő

Kedves Érdeklődők!

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen az egyesület tagjainak. Terveinkben szerepel, hogy az oldalon elérhető legyen az összes hivatalos egyesületi dokumentum, levelezés. Segítséget nyújtson a tagok és az egyesület vezetősége közötti kommunikációban. Informálja az egyesület tagjait az aktuális eseményekről, illetve az egyesület céljainak eléréséhez vezető úton megszerzett információkról.

Az oldalon elérhető egy belső fórum, ahol az egyesület illetve a lakóközösség aktuális gondjait, elképzeléseit, ötleteit lehet megosztani egymással, ezzel is segítve minden témában egy közös vélemény kialakítását. A fórumban a hozzászóláshoz regisztráció szükséges, megakadályozva ezzel, hogy bárki saját maga, vagy automatizáltan teleszórja az oldalt mindenféle reklámokkal, oda nem illő írásokkal.

Ugyancsak bejelentkezett felhasználóknak elérhető egy tagi lista, ahol mindenki maga szabályozza, hogy milyen adatokat láthat más róla. Ezzel az a célunk, hogy az egyesület tagjai könnyebben elérjék egymást, esetleg arcokat tudjunk nevekhez és címekhez rendelni. A regisztrációnál kötelező megadni néhány adatot, de szabadon választható, hogy a többi egyesületi tag ezekből mit láthasson.

A fórum folyamatosan fog bővülni, amíg minden olyan téma, ami az egyesület életét érinti, fel nem kerül. Minden ötletet, kritikát szívesen fogadunk az oldal használatával kapcsolatosan.

Reméljük segítségetekre lesz az oldal.

Üdvözlettel,
Budakalászi Duna-partért Egyesület

Jelentkezési lapok

Jelentkezés egyesületi tagnak:
https://forms.gle/pysYQZVRTZTs8riM9

Jelentkezés projektcsoportba:
https://forms.gle/paezGXX7QyEYEcgw6

Meghatalmazás közgyűlésen való részvételre

Amennyiben nem tud részt venni a rendes éves közgyűlésen, úgy az alábbi dokumentum kitöltése, kinyomtatása és aláírásával meghatalmazhat másik tagot az ön képviseletére.

A meghatalmazás megtekintése és letöltése