Hasznos dolgok

Köszöntő

Üdvözöljük weblapunkon!

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen az egyesület tagjainak. Terveinkben szerepel, hogy az oldalon elérhető legyen az összes hivatalos egyesületi dokumentum, levelezés. Segítséget nyújtson a tagok és az egyesület vezetősége közötti kommunikációban. Informálja az egyesület tagjait az aktuális eseményekről, illetve az egyesület céljainak eléréséhez vezető úton megszerzett információkról.

Az oldalon elérhető egy belső fórum, ahol az egyesület illetve a lakóközösség aktuális gondjait, elképzeléseit, ötleteit lehet megosztani egymással, ezzel is segítve minden témában egy közös vélemény kialakítását. A fórumban a hozzászóláshoz regisztráció szükséges, megakadályozva ezzel, hogy bárki saját maga, vagy automatizáltan teleszórja az oldalt mindenféle reklámokkal, oda nem illő írásokkal.

Ugyancsak bejelentkezett felhasználóknak elérhető egy tagi lista, ahol mindenki maga szabályozza, hogy milyen adatokat láthat más róla. Ezzel az a célunk, hogy az egyesület tagjai könnyebben elérjék egymást, esetleg arcokat tudjunk nevekhez és címekhez rendelni. A regisztrációnál kötelező megadni néhány adatot, de szabadon választható, hogy a többi egyesületi tag ezekből mit láthasson.

A fórum folyamatosan fog bővülni, amíg minden olyan téma, ami az egyesület életét érinti, fel nem kerül. Minden ötletet, kritikát szívesen fogadunk az oldal használatával kapcsolatosan.

Reméljük segítségetekre lesz az oldal.

Üdvözlettel:

Az Egyesület Vezetősége

 

Az egyesület célja a Duna parton lakók, illetve tulajdonosok érdekeinek képviselete egy olyan formában, mellyel elérhetjük, hogy életkörülményeink illetve környezetünk minősége nagymértékben javuljon.

Az oldal böngészése, hozzászólások

Az oldalon található híreket, ötleteket és észrevételeket bárki szabadon olvashatja. Hozzászólni csak regisztrált felhasználóinknak van lehetősége, ezzel védve attól, hogy illetéktelenek nem oda illő szavakkal vagy reklámokkal tömjék tele az oldalunkat. Amennyiben regisztálni szeretne, a kapcsolat oldalon neve, címe, telefonszáma és e-mail címe megjelölésével küldjön részünkre üzenetet. Köszönjük!

Belépési nyilatkozat
Behajtási engedély

A behajtási engedély igényléséhez töltse le innen a nyomtatványt. Jutassa el kitöltve Bolvári Máté részére személyesen illetve elektronikus úton E-mail formájában. A elkészült engedélyt postán fogja megkapni.

Bolvári Máté

SMS: 06-70-334-3517

E-mail: info@bkdunapartert.hu

Behajtási engedély letöltése

Behajtási engedély kitöltési útmutató
Sorompó hívószáma

A sorompót a következő hívószámon tudja kinyitni:

06-70-334-3514

Tagdíj befizetése

Tisztelt Budakalászi Duna-partért Egyesületi tag!

A tagdíj megfizetése minden év április 1 napjáig esedékes. A tagdíj befizetéséről értesítést küldünk, aminek a befizetésére a következő lehetőségek vannak:

Az éves rendes közgyűlésen kézpénzben.

Átutalás esetén bankszámlaszám: 11600006-00000000-44543804

A közlemény rovatba kérem írja be a tagdíj szót.

Budakalászi Hírmondó kiadványok

A megjelent kiadványok letölthetőek INNEN

Önkormányzat kiadványai

Budakalász, a dinamikus város 2012/11

Meghatalmazás közgyűlésen való részvételre

Amennyiben nem tud részt venni a rendes éves közgyűlésen, úgy az alábbi dokumentum kitöltése, kinyomtatása és aláírásával meghatalmazhat másik tagot az ön képviseletére.

MEGHATALMAZÁS LETÖLTÉSE

Előzetes szándéknyilatkozat Vízi közmű társulatba való belépésről

Tisztelt Egyesületi Tagok!

ITT lehet letölteni az "ELŐZETES SZÁNDÉKNYILATKOZAT" -ot Vízi közmű társulatba való belépéshez.